lördag 21 maj 2011

Praktikanten Matilda och svanen...


Igår gjorde praktikanten Matilda (ja, allt för att göra det enkelt för kunderna) sin sista dag hos mig efter en 4 veckors praktik.
På dagens schema stod Bröllopsplaneringsmöte med ett av sommarens brudpar och senare konfirmationsfotografering i Mjöbäcks kyrka.
På vägen ner stannade vi till i Holsljunga vid en sjö och tog en bensträckare. Matilda bestämde sig för att känna på vattnet och jag följde efter med kameran lite ihop om att hon kanske skulle ramla i vattnet ;-)
Temperaturen var helt klart behaglig så även jag slängde av mig skorna och klev i.
Plötsligt kommer det en svan seglandes i hög hastighet -vilket först är jätteroligt....tills jag kommer ihåg att jag som barn blev jagad av en svan och dom kan vara ganska agressiva.
Sedan inser vi att han dessutom är ute efter Matildas Converse skor,  men hon lyckas fiska upp dom med tårna.
Sedan kan vi kan dra vidare med skorna i behåll men blöta upp till knäna till Mjöbäck för fotograferingen.

1 kommentar:

  1. Minns en liten episod om en annan svan. Matilda som liten flicka 3-4 år gammal.Vi var på badutflykt på Vallda Sandö,den uppblåsbara plastsvanen som var Matildas kära ägodel råkade driva iväg med vågorna och Matilda ropar förtvivlat: Min Foj, min Foj =(min svan,min svan)!Lyckligtvis kunde vi fånga in den efter en häftig språngmarsch utmed de vassa klipporna/ Mamma

    SvaraRadera

Vad roligt att du just du kom hit! Vill du lämna en liten kommentar blir jag jätteglad <3